مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
دل گوسفند :6عدد
قارچ :نیم کیلو
پیاز:2عدد
نمک و فلفل به مفدار کافی
طرز تهیه:
دل
را می توانیم هم دل گوسفند و یا گوساله انتخاب کنیم. دل را می شوییم .
چربی های آن را گرفته و لخته های خون را خارج می کنیم و می گذاریم تا آب
آن برود . بعد آنها را در روغن کمی تفت می دهیم . می توانیم آنرا از وسط
دو نیم کرده در یک ظرف دو لیوان آب ریخته با پیاز و مقداری نمک و فلفل با
حرارت ملایم می گذاریم پخته شود. سپس قارچ ها را می شوییم و خرد می کنیم .
در روغن کمی آنها را طلایی می کنیم بعد آنها را با دل مخلوط کرده می
گذاریم چند جوش بزند. توجه داشته باشید وقتی دل ها پخته شد سه چهار قاشق
بیشتر آب نداشته باشد. بعد آنها را در دیس می چینیم و اطراف و روی انها را
با جعفری خرد شده ترئین می کنیم.